Αθήνα μου… η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ένας τραγούδι χιλιάδες συναισθήματα. Όταν άκουσα πρώτη φορά τον τίτλο σκέφτηκα αμέσως ότι θα γίνει το νέο αγαπημένο μου τραγούδι, και όχι μόνο δικό μου, μιας και είναι νούμερο ένα στις τάσεις από την πρώτη κιόλας μέρα. Γιατί έτσι νιώθουμε όλοι την Αθήνα, ως ένα κομμάτι της ψυχής μας, ως την δική μας πόλη που έχουμε χαράξει τα όνειρά μας σε κάθε της σοκάκι. Η πρώτη καλοκαιρινή επιτυχία του διάσημου καλλιτέχνη είναι ένα ζεμπέκικο που ξυπνάει αναμνήσεις μιας άλλης εποχής και ενώνει με μοναδικό τρόπο το παλιό με το νέο. Το ακούσαμε πρώτη φορά στην εκπομπή του mega “Μένουμε σπίτι” την περασμένη Παρασκευή και ήδη έχει σημειώσει ρεκόρ στο YouTube.

Ο Κωσταντίνος Αργυρός ντυμένος εργάτης, μεθυσμένος σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι της Αθήνας κλαίει για την χαμένη του αγάπη την οποία ψάχνει στην “Αθήνα του”. Ένα γραμμόφωνο φτάνει για να μας ξυπνήσει την νοσταλγία για την Αθήνα μιας άλλης εποχής στην οποία ταξιδεύει και όποιος βλέπει το video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δημολίτσα. Αξιοσημείωτο είναι ότι το video clip τιμά την ταινία “Ευδοκία” (1971), του Αλέξη Δαμιανού στην οποία έγινε γνωστό και το ομώνυμο “ζεμπέκικο της Ευδοκίας”.

Ωστόσο, πίσω από το τραγούδι “Αθήνα μου” πέρα από την ανυπέρβλητη αγάπη που νιώθουμε όλοι γι’αυτήν την μαγική πόλη, κρύβεται και μία συνεργασία η οποία έγραψε με χρυσά γράμματα τη δική της ιστορία στο λαϊκό τραγούδι. Αναφέρομαι φυσικά στην μακροχρόνια μουσική συνύπαρξη του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Λευτέρη Κιντάτου οι οποίοι πέρα από πολύ καλοί φίλοι έχουν ταιριάξει και στον επαγγελματικό τομέα χαρίζοντάς μας μοναδικές επιτυχίες όπως το “όσα νιώθω”, “στη δική μου αγκαλιά”, “το ταξίδι ξεκινάει”, “λάθος μου”, “ξεκάθαρα”, “πάλι καλά” “λιώμα” και πολλά άλλα. Μάλιστα το “ξεκάθαρα” ,για όσους δεν το γνωρίζουν, οι δυο φίλοι το έγραψαν μαζί και το ερμήνευσε ο Κιντάτος σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της συνεργασίας του με την δισκογραφική εταιρία Sonar Music

Τι να πούμε για τον Λευτέρη; Ξεκίνησε από το “The voice of Greece” και ήδη όλοι τον έχουν χρήσει άξιο διάδοχο του λαϊκού τραγουδιού. Στο τραγούδι “καλοκαιρινή αγάπη” το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία δεν ήταν λίγοι που τον παρομοίωσαν με τον Πασχάλη Τερζή. Αστείρευτο ταλέντο, ενέργεια, αυθεντικότητα και ξεχωριστή φωνή, πακέτο που δίνει ελπίδες ότι το ελληνικό τραγούδι θα συνεχίσει να υπάρχει στους καιρούς της rap, rnb, house. Όπως δήλωσε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε instagram story του “Λευτέρης Κιντάτος… Ταλέντο από τα λίγα” στο οποίο η απάντηση ήταν «Και εγώ σε αγαπώ αδερφέ»! Πόσο όμορφα πράγματα συμβαίνουν από αληθινές σχέσεις; Ελπίζουμε να συνεχίσει για πολλά χρόνια αυτή η συνεργασία και να μας χαρίσουν αμέτρητες επιτυχίες.