Έκπληξη προκάλεσε ο διάσημος κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς όταν ερμήνευσε το λαϊκό τραγούδι “Είσαι το άστρο της αυγής” με την Χαρά Βέρρα στο J2US παριστάνοντας έναν βαρύμαγκα που δεν τον θέλουν οι γονείς της αγαπημένης του. Σκηνικό που θύμιζε απόσπασμα από ελληνική ταινία, η φωνή της Χαράς που έδεσε υπέροχα με τους στίχους και το αστείρευτο χιούμορ του Τρύφωνα Σαμαρά ο οποίος παραλίγο να χάσει και το μουστάκι του κατά της διάρκεια της ερμηνείας ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Οι κριτές χάρισαν απλόχερα τέσσερα οκτάρια και πολύ καλές κριτικές στο μουσικό ζευγάρι που επιτέλους είδε τους κόπους του να αναγνωρίζονται.

Πιο αναλυτικά, ο κύριος Φασουλής είπε πως “αν μιλάμε για σόου, αυτό είναι”. Πρώτη φορά και οι τέσσερις κριτές συμφώνησαν πως ο Τρύφωνας υποστήριξε τον ρόλο που του ανατέθηκε με μεγάλη σοβαρότητα και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Πολλά μπράβο απέδωσαν και στην Χαρά την οποία ήθελαν δεν χόρταιναν να την ακούν.

Με ένα μουστάκι και ένα κομπολόι στο χέρι ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέτρεψε το κλίμα που είχε δημιουργηθεί με τους κριτές στα προηγούμενα επεισόδια και μας έδειξε πως αν θέλει κάτι πολύ μπορεί να το καταφέρει. Παρόλο που στην αρχή γέλασε όταν έμαθε ποιον ρόλο έπρεπε να υποδυθεί τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ο τυχερός του. Σε κάθε περίπτωση είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, που πάντα σε κάνει να γελάς και να περνάς καλά, γεμίζει με ενέργεια το πλατό και είναι ετοιμόλογος σε ό,τι του πεις. Το τρύφωνα τον θαυμάζουμε για ένα σύνολο πραγμάτων και όχι για το ταλέντο του στο τραγούδι. Δεν χωράει σε καλούπια και δεν μπορείς να τον περιορίσεις. Είναι πάντα ο εαυτός του και αυτό είναι που κερδίζει και τους κριτές αν και δεν είναι πάντα ευνοϊκοί μαζί του στο τέλος της βαθμολογίας.

Μία ακόμα εμφάνιση που απέσπασε πολύ καλές κριτικές σημειώνοντας 28 βαθμούς ήταν η ερμηνεία τους στο τραγούδι “Είναι φάση το αγόρι”. Η ανατρεπτική ροκ εμφάνισή προκάλεσε θετικά σχόλια από τον Νίκο Κοκλώνη, την Μαρία Μπακοδήμου και την Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και γέλια όταν ο Τρύφωνας είπε στον καλό του φίλο Νίκο Κοκλώνη πως λάδωσε τους κριτές. Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να τον ξαναδώ σε ρόλους βαρύμαγκα, να προσπαθεί να συγκρατήσει το μουστάκι , το μπουζούκι και το κομπολόι ταυτόχρονα. Ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε στην τηλεόραση το τελευταίο διάστημα και μπράβο του.