Το Bokan celestial senses έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης στο χώρο του clubbing της πρωτεύουσας! Το νέο nightclub της Αθήνας στεγάζεται στην ταράτσα του soho gastrobar, έναν χώρο που τον ξέρουμε όλοι πολύ καλά, και υπόσχεται να αφήσει το στίγμα του στις καλοκαιρινές μας εμπειρίες. Φέτος ειδικά με όλα αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα που βιώνουμε έχουμε ανάγκη από ωραία μαγαζιά, ανοιχτά για λόγους ασφαλείας,  με ποιότητα, καλή μουσική και βολική τοποθεσία πιο πολύ από ποτέ.

Το Bokan celestial senses τα συνδυάζει όλα. Η μικρή του απόσταση από όλες τις περιοχές της  Αθήνας, η είσοδός του που είναι δίπλα στο μετρό  και το μοναδικό σκηνικό απολαμβάνοντας  θέα στην Ακρόπολη και στα βιομηχανικά κτίρια του Κεραμεικού σηματοδοτούν ότι αυτή η ταράτσα θα γίνει το νέο μας στέκι. Κάθε χρόνο το Γκάζι αποτελεί πόλο έλξης για όλο το κοινό της Αθήνας, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, αφού είναι γεμάτο από μπαρ και clubs, που είναι πρωτοπόρα σε όσα κάνουν. Κορυφαίοι Dj’s που θα δίνουν τον τόνο στη βραδιά, οι καλύτεροι promoters εκπαιδευμένοι από τους πιο έμπειρους Έλληνες και ξένους του είδους, ευφάνταστα cocktails και ποτά, εκρηκτικές χορεύτριες και χορευτές που θα ξεσηκώνουν τον κόσμο κάθε βράδυ και φυσικά το καλύτερο κοινό και οι απανταχού clubbers, οι οποίοι διαμορφώνουν κάθε χρόνο το hot point της διασκέδασης.

Η νέα τάση άλλωστε της μόδας, που ξεκίνησε από το εξωτερικό τα τελευταία χρόνια και ήρθε και στην χώρα μας, δεν είναι τα τεράστια club αλλά οι ταράτσες με θέα σε όλη την φωταγωγημένη πόλη, τον ροή των αυτοκινήτων , την αίσθηση της ατμόσφαιρας από ψηλά. Και για την Αθήνα δεν υπάρχει καλύτερο σημείο από το Γκάζι που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό κέντρο. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο κόσμος της πρωτεύουσας αγκάλιασε ήδη αυτόν το νέο χώρο ο οποίος άνοιξε τις πόρτες του στις 29 Μαΐου με τα πρώτα πάρτι να είναι γεμάτα από κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χιλιάδες νέοι διασκέδαζαν και ανέβαζαν επικά instastories ,απολαμβάνοντας τις μουσικές επιτυχίες και την θέα, δείχνοντας ήδη εξοικείωση με το μαγαζί.

“Downtown Terrace.. the place to be” θα είναι λοιπόν o απόλυτος προορισμός του κέντρου της Αθήνας κάτω από τον Αττικό ουρανό και θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά με φαγητό, ποτό, parties όπως το Black Wolf κάθε Τετάρτη.