Το Soho Gastrobar  ανοίγει ξανά τη Δευτέρα 25/05 και αμέσως θα προκαλέσει αίσθηση στο κοινό, με τα πρωτότυπα party και τις επιτυχημένες συνεργασίες που  παρουσιάζει το καλοκαίρι του 2020. Είναι το καλύτερο all day στέκι στην Αθηνά και βρίσκεται στο Γκάζι, δίπλα στη στάση του μετρό Κεραμεικός.
Μετά από μία ανακαίνιση στο χώρο που το φιλοξενούσε επί χρονιά προστέθηκε στο μαγαζί και ολοκαίνουργια δυνατή ομάδα από προσωπικό υπό την επίβλεψη του Ανδρέα Αλευρά, ώστε να λειτουργήσει πολύ δυνατά κατά τη  καλοκαιρινή σεζόν.
Αποφασίστηκε ότι θα λειτουργεί όχι μόνο ως bar, αλλά και ως πολυχώρος, με πολλές εκπλήξεις.
Εντυπωσιακά χορευτικά show, οπτικοακουστικά εφέ, λέιζερ, καπνούς και ό,τι άλλο μπορεί να μεταμορφώσει μια βραδιά στο Soho Gastrobar σε μία μαγική εμπειρία. Ασταμάτητη διασκέδαση από τις 22:00 μέχρι το άλλο πρωί σε έναν εντυπωσιακό χώρο με ατελείωτο κέφι και εκπλήξεις είναι αυτό που εγγυώνται οι Dj του μαγαζιού.
Τα πρωινά και τα απογεύματα ο κόσμος θα το επισκέπτεται για καφέ και φαγητό, με καινούργιο ανανεωμένο μενού από τους έμπειρους σεφ του Soho Gastrobar ενώ απαρατήρητος δεν θα περάσει ο νέος κατάλογος με κοκτέιλ που αποτελείτε από μια πανδαισία γεύσεων.
Μπορείτε να κάνετε κράτηση στο Soho Gastrobar καλώντας στο Τηλέφωνο κρατήσεων.